maanantai 11. elokuuta 2014

"Sinähän näytät aivan kouluratsastajalle!"

Ei ole ollut aikaa kirjoittaa taaskaan tänne blogiin ja se jotenkin harmittaa minua aivan hirveästi...noh jospa nyt jatkossa yrittäisin kirjoitella enemmän..

Olin siis Ville Vaurion koulu valmennuksessa Clara suokilla. Claralla ei ennen ollu oltu sen valkussa joten kyseli perustietoja hepasta ja et mikä on vaikeeta ja mikä helppoo. Tehtiin alkuun iha vaa molempii päätyihin pääty-ympyrä ravissa ja ravattiin aina suoraa uraa pitki et se näki vähä miten meiän hepat liikkuu kun oli uusia hevosia. Ville kyllä tykkäsi Clarasta alusta asti kuin näki miten hyvin se liikkui. Sen jälkeen alettii tehä väistöjä eka muutaman kerran käynnissä ja sitten pikkuhiljaa ravissa. Tultiin aina molemmista päädyistä keskihalkasijalle ja siitä väistö uralle. Clara teki väistöt tosi hyvin ja kun se toimii niin hyvin istunalla niin ei juurikaan ollut ongelmia niissä väistöissä. Sen jälkeen otettiin molempiin suuntiin laukkaa semmoisella tehtävällä että nostettiin laukka pääty-ympyrälle ja kun laukka oli kondiksessa niin lähdettiin pitkille sivuille tekemään keskimmäisiin kirjaimiin 15m voltit laukassa. Clara oli jo aika väsyny ni se alko siinä toisessa laukassa jo painaa jonkin verran. Mut huomasi kyllä että on tammalla laukka kehittynyt esim. sen Vuokon valmennuksn jälkeen! Tehtiin sit lopuks vielä muutamat keskiravit, on se tamma vaa aika hieno! <3
Ville tokas vaa mulle sit valkun lopussa et musta on tainnu tulla kouluratsastaja! :D Ja se kyllä tykkäsi Clarastakin :)

Nyt olen käymässä koululla ja torstaina lähden takaisin Vanhikselle töihin. Perjantaina iltana ja lauantai aamuna on sitten Villen valkut! :)

Kävin eilen taas ratsastamasta Zodia ja Sambucaa kaverini Even luona, siitä saatte myöhmmin kuvia lisää!

Mukavia lukuhetkiä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommata saa, jos osaa asiallisesti kirjottaa... Jos ei ni laittakaa tänne viestinne: pinnan.perusteella@gmail.com